Catering

De specialiteiten die BASARZ zoveel naam en populariteit hebben gegeven, kunnen speciaal voor u bereid worden. Wij bezorgen bij u thuis of bij uw bedrijf een naar eigen smaak samengesteld kwalitatief hoogstaand buffet of complete menu’s, eventueel begeleid door uitgelezen wijnen. Uw bestelling wordt zorgvuldig bereid en opgemaakt door de koks van BASARZ waardoor uw feest of receptie een groot succes wordt.

Op de volgende pagina’s vindt u onze gerechten, ingedeeld in bepaalde hoofdstukken. Het is vanzelfsprekend dat dit suggesties zijn en u zich daar niet aan hoeft te houden; een voorgerecht van de specialiteiten kan ook als lunch of basisbuffet als borrelhap, worden besteld. Het menu voor de avond kan ook uitgebreid worden met b.v een soepje vooraf. Genoeg mogelijkheden! Wij wensen u plezier bij het samenstellen van al onze smakelijkheden

Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling boven de € 125,00 indien mogelijk, in en rondom Groningen (in een straal van 10 km vanaf Basarz) thuis.
Voor het bezorgen berekenen wij een bedrag vanaf € 9,50.
Boven de € 200,00 in en rondom Groningen gratis

Bij catering boven de € 125,00 buiten een straal van 10 km berekenen we   € 0,95 per km. Op zondag bezorgen wij in principe niet.

Bestellen

Let op: Minimaal 3 dagen van te voren bestellen

Neem telefonisch contact met ons op om de bestelling door te geven of stuur een mailtje.

Contact
Catering schaal